Translate

петак, 26. јул 2013.

Coca-Cola tajne!

Coca Cola i njene nove primene!

Svi znamo koliko je Coca Cola popularno pice i da nam se uvukla u dom preko raznih marketinskih trikova. Mi ovde necemo pisati koliko je ona zdrava i necemo promovisati da je pijete ali moramo da kazemo NE hemiji! Treba li da je kupujemo i pijemo zato sto ce nam pojesti jetru, povisiti secer, stvoriti razne gastoenteroloske probleme? Vi cete sami odgovoriti na to.
Ovde cemo je koristiti za drugu namenu.

1) Zagorele serpe cete najlakse ocistiti ako u njih sipate Coca Colu i prokuvate je. Isto tako cete se resiti upornih mrlja na posudju.

2) WC solja ce zablistati novim sjajem ako Coca Colu sipate tamo gde joj je mesto. Kiselina ce odraditi svoje i dovoljno je da posle solju samo isperete vodom.

3) Coca Cola je odlican omeksivac za kosu. Polite kosu pre tusiranja na 15 min i primeticete razliku.

4) Ako ste obojili kosu i dobili mnogo jacu boju nego sto ste planirali to mozete resiti ispiranjem Coca Colom. Ispiranjem ce vam se posvetliti i ublaziti intezitet boje.

5) Ako imate problema sa puzevima sipajte Coca Colu u siroke i plitke posude i postavite ih u vrt. Njih ce privuci statki miris, upasce u posudu i nece moci da izadju napolje.

6) Ako ste umetnicki nastrojeni mozete vase fotografije premazati Coca Colom i one ce pozuteti to jest preci u sepiju. Bitno je da je brzo premazete i osusite da se ne bi uvijale. Isto mozete napraviti i sa starim crno belim fotografijama koje ce dobiti jos interesantniji i stariji izgled.

7) Stare novcice cete lako ocistiti i oni ce zablistati svojim pravim sjajem ako prenoce u Coca Coli.

8) Moja omiljena! Kombinacija Coca Cole i kecapa je odlican umak za rostilj. Napravite ga tako sto cete u jednakim delovima pomesati kecap sa Coca Colom. Meso pre pecenja drzati minimum pola sata u ovoj marinadi za bogatiji osvezavajuci ukus.

9) CocaCola moze da pomogne pri problemima sa zelucem. Ali bitno je da nije puno gazirana jer to moze dovesti do toga da samo pogorsa stanje.


Ako i vi imate neku drugu ideju za primenu ovog napitka slobodno je podelite sa nama.

4 коментара:

  1. Анониман26. јул 2013. 13:37

    Ali hladna koka kola je hladna koka kola i nema niceg boljeg. Moze biti da ima secera i svega ostalog ali ja je jednostavno voolim.

    ОдговориИзбриши
  2. Može koka kola biti i odvijač za stare i zardjale šrafe ,dovoljno je naneti i pustiti da malo odstoji.

    ОдговориИзбриши
  3. Coca Cola je to :) Secate li se stare reklame?

    ОдговориИзбриши
  4. Pametnije bi bilo da napisete i savetujete kako da se covek otarasi tog americkog zla.
    Glavni razlog dijabetesa!!

    ОдговориИзбриши